Duško Ilijević

S preuređivanjem bicikala počeo je kao s hobijem a danas ima vodeću tvrtku u regiji koja nudi gradnju potpuno personaliziranih bicikala. Ovog svestranog kreativca pokreće, kaže, vrlo jednostavna filozofija – Što glava zamisli a srce poželi, ruke mogu izraditi.  Za Beck’sov Chain Reaction će, zajedno sa svojim timom i Beck’sovim ambasadorima, izraditi četiri jedinstvena bicikla koji će završiti u sretnim rukama nekog od sudionika natječaja.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.