Ana Tevšić

Jeste li čuli za brend Love, Ana? Iza njega stoji ova međunarodno priznata produkt dizajnerica koja je na sebe obratila pažnju svojim šarenim Twister lusterima, Crooked stolcima i Chew on this! vješalicom. Vlasnica je i studijskog prostora, smještenog u centru Zagreba, koje je mjesto rada, razgovora, sastanaka i upoznavanja proizvoda, kako s njenim potpisom, tako i inozemnih dizajnera koji su joj zapeli za oko.

O umjetnicima

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.