Osvoji jedinstveni Beck's bicikl
Postani dio Beck’sove lančane reakcije!

Lančana reakcija

Četiri sastojka, četiri umjetnika i četiri bicikla - ovako izgleda Beck's lančana reakcija.

Beck's ponovno ujedinjuje umjetnike različitih interesa i smjerova kako bi zajedničkim snagama napravili nešto novo i uzbudljivo.

Ovog puta surađujemo sa SentiMental Bikes, pravim retro biciklističkim zanatom koji uređuje bicikle u duhu stotinu godina starih motocikala primjenom nove tehnologije. Pripremili smo 4 unikatna bicikla koje izrađuje vlasnik i kreator Duško Ilijević, a koje će dodatno vizualno urediti naša 4 odabrana umjetnika. Jedan od njih može biti tvoj!

O umjetnicima

Četiri umjetnika, četiri pristupa, rezultat - četiri jedinstvena bicikla.

Beck's je za ambasadore svog projekta Chain Reaction odabrao jednu produkt dizajnericu, jednu street art umjetnicu, jednog grafičkog dizajnera i tipografa te jednog street artista. Povezuje ih kreativan pogled na svijet, posvećenost detaljima i ljubav prema umjetnosti, a kroz Beck'sov Chain Reaction pokazat će svoju verziju SentiMental Bikea.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.