Vješte ruke SentiMental Bikes radionice kreirale su jedinstvene bicikle inspirirane idejama genijalnih umjetnika: Lonac, Marko Hrastovec, –Love, Ana i OKO
Zanima te kako možeš osvojiti jednog od njih?

Pošalji nam fotku svog bicikla i podijeli s nama najdražu priču koja te veže uz njega ili svoje omiljeno sjećanje koje često prepričavaš ekipi – povratak kući iz izlaska, izlet s društvom u prirodu ili solo putovanje od otoka do otoka. 4 najkreativnije fotke i priče zašto je baš taj bicikl najbolji nagradit ćemo jedinstvenim biciklom! Sretno svima!

Oops! We could not locate your form.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.