Ana Tevšić

Jeste li čuli za brend Love, Ana? Iza njega stoji ova međunarodno priznata produkt dizajnerica koja je na sebe obratila pažnju svojim šarenim Twister lusterima, Crooked stolcima i Chew on this! vješalicom. Vlasnica je i studijskog prostora, smještenog u centru Zagreba, koje je mjesto rada, razgovora, sastanaka i upoznavanja proizvoda, kako s njenim potpisom, tako i inozemnih dizajnera koji su joj zapeli za oko.

Lonac

Znate za onaj hiperrealistični mural pumpajućeg srca koji je oduševio Zagrepčane početkom ove godine? Iza njega stoji Lonac, diplomant likovne akademije i jedan od istaknutijih članova zagrebačke street art scene. Njegovi radovi oživljavaju oronule fasade, zapuštene pothodnike i komade sivog betona i to diljem Europe, od Italije do Velike Britanije.

Hrast

Ovaj mladi grafički dizajner i tipograf u vječitoj je potrazi za pravim načinom kako istaknuti riječi i njihovo značenje, bez obzira na njihovu primjenu. Bavi se osmišljavanjem slova za različite klijente a ove godine ostvario je veliki profesionalni uspjeh –  koautor je nove tipografije najpoznatijeg muzeja na svijetu, pariškog Louvrea. Bit će zanimljivo vidjeti njegovu verziju SentiMental Bikea…

Oko

Ona je street art umjetnica koja spaja nespojive elemente. Oslikava ulice, hotele, stanove i – skejtove, izlagala je u Hrvatskoj i u svijetu, a ako ste šetali Zagrebom, njezine ste radove mogli vidjeti u Branimirovoj ulici, na zidu Studentskog centra, u dvorištu Medike, na zidu MSU-a… “OKO u imenu predstavlja naše unutarnje oko, ono s kojim vidimo stvari dublje od onoga što nam naše oči prenose”.

Duško Ilijević

S preuređivanjem bicikala počeo je kao s hobijem a danas ima vodeću tvrtku u regiji koja nudi gradnju potpuno personaliziranih bicikala. Ovog svestranog kreativca pokreće, kaže, vrlo jednostavna filozofija – Što glava zamisli a srce poželi, ruke mogu izraditi.  Za Beck’sov Chain Reaction će, zajedno sa svojim timom i Beck’sovim ambasadorima, izraditi četiri jedinstvena bicikla koji će završiti u sretnim rukama nekog od sudionika natječaja.

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Zatvori