Prvi tjedan

Vedran Bošković

Cico Kranjčar i pitao jel imamo vatre da mu zapalimo pljugu. Pomislili smo oooooo Cico legendo daj sjedi s nama, Beck’s je taman hladan kako treba. Nije ga trebalo dugo nagovarati a priča je tada krenula…Cico, se sjetio kako je jednom prilikom gledao ekipu kako hakla na igralištu i da je amo bio jedan “mali crni” kojem je igra s loptom bila kao najljepša pjesma i da ga je bio gušt gledati. Svi smo u glas rekli “Pa to je naš Crni!” 😀 Uz još koji gutljaj pivice priča se nastavila dugo u noć…


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.