Upoznaj umjetnike

ARTU DITU

Artu Ditu je kolektiv nastao 2011. godine u Zagrebu što bi značilo da postoji 5 godina. Uz to se bave promatranjem zvijezda, skokovima u vodu i kao najbitnije, švrljanjem i crtanjem... Ova momčad se sastoji od troje ljudi: Smelly Feet, Mop Hap (2 čovjeka u 1) i Kopito Zla.

Smelly Feet

Poznat po tome da mu se ljudi smiju zbog patkastih cipela .Najčešće ga možete sresti u noćne kasne sati kada se iskrada u mračne ulice ispija prozirnu tekućinu pritom mu noga kao sulude mjenjaju boje i rade preopterečenje na mozak .. Nakon što je shvatio taj tajanstveni dar odlučio je krenuti na picigin i pritom protivnike hipnotizirati nogama.

Mop Hop

Mophap potonula gusarska lađa vječito gladan, svoj pljen često nalazi u blizini obale kraj Zadra..Dramatična tužna priča navela ga je na taj čin, gubitak broda koštalo ga je kormila i brade ...

Kopito Zla

Kopitozla je patuljasta divlja svinja rozo tirkizne boje. Za svoje prijatelje znana kao Topikolaz u prirodi se često pretvara u palme pa tako hvata svoj pljen .Znaju je još često koristiti za potragu tartufa...

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.