Prvi tjedan

Adriana Peroković

Dečki…ovo nije dobro! Bježi! Istoga trena kad sam izrekao svoju rečenicu tamna silueta zgrabila je mene i frenda za ovratnike. Kuda bježite dečki,niste za malo akcije? Gromada je izgovorila grubim glasom i povukla nas još grublhe.Dok smo nas dvojica punili gače,Luka je šprintao niz ulicu. Osjetio sam hladnu cijev pritisnutu uz leđa i u sebi pomislio…gotovo je. U tom trenutku proradila je ulična lampa na uglu. Roky! Vratio se Roky iz Amsterdama,najbolji frend od Crnog.,a hladna cijev uz leđa bila je ni više ni manje nego boca ledenog Beck’sa! I tako smo mi uz hladnu pivu slušali priče sa putovanja,i kako je Crni pokvario želudac,Luka je i dalje niz ulicu nabijao kondiciju…uz pratnju našega valjanja od smjeha.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.