Prvi tjedan

Ana Adžić Matić

Bero aka Beks.
Nismo znali bi li ga izgrlili ko davno izgubljenog brata ili pobjegli. Ipak imamo neke godine pa smo zrelo ostali, a ni trčati ne možemo ko nekad. Nas dva smo mutavo gledali, a on je uživao. Kad je raširio ruke i nacerio se, laknulo nam je jer je to značilo da nam je oprostio što smo ga 2007. ostavili u Bremenu poslije tekme Werder-Dinamo. Izgleda da je šala bila na naš račun jer je Beks ostao i uspio. Dugo u noć parkom su odjekivali glasovi i smijeh starih prijatelja.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.