Prvi tjedan

Karla Rogozar

bio je to Ludi Klobučar. Kao Ludi Klobučar iz Alise u zemlje čudesa. Frend i ja smo se pogledali, ne shvaćajući što se događa. Gotovo da nismo uštipnuli jedan drugog, toliko se bizarna činila situacija.
“Čujte dečki, kasnim na čajanku, jel’ mi možete ovo pričuvati na koji mjesec?”, rekao je i iz džepa izvadio sanduk Becks’ piva. Nestao je prije no što smo išta uspjeli odgovoriti, a sanduk je bio ispred naših nogu. Ne moram reći da je večer bila poprilično zanimljiva, a Klobučara nismo sreli od tog dana. Sad kad malo bolje razmislim, nisam siguran jesmo li ga vidjeli prije ili nakon par pivi…


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.