Prvi tjedan

Ivan Parić

..naš profesor matematike iz srednje škole, koji nas tada i nije baš previše volio. Kad nas je prepoznao dobro se nasmijao i prišao nam. “oooo pa koga to moje oči vide? moja najdraža ekipa-jedinica do jedinice haha. Dečki moji pa kako ste, prošlo je mnogo godina?” Bili smo stvarno (ne)ugodno iznenađeni što njega vidimo… Pitali smo ga otkud on na našem kvartu? Rekao je da ide kod kćeri na rođendan, i da je zbog kašnjenja izabrao prečicu…
Moram priznati da mi ga je bilo nekako drago vidjeti pa sam rekao: Profesore, ovaj susret nakon duuugo godina zaslužuje da mi fino nazdravimo”. Mislili smo da će nas odbiti ali na naše veliko iznenađenje rekao je:”Ma znate što slažem se, dajte mi taj Beck’s što viri iz kese”. Izvadio je šešir koji je kupio kćeri za roćkas stavio ga na glavu iz fore i popio sa nama pivo. Dobro smo se svi nasmijali :D….Crni će se šokirati kada ovu scenu vidi haha.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.