Prvi tjedan

Matea Krasić

Isus Krist. Stajao je ispred nas u dugackoj bijeloj haljini i gledao nas s velikim osmijehom na licu. U potpunosti nas je zabljesnuo. Vrijeme je stalo. Nismo se ni pomaknuli, ni trepnuli. Jedva smo disali. Potpuno nečujno. Nakon tih par sekundi koje su trajale poput vjecnosti podignuo je obrvu i glasno rekao: “Dobro dečki onaj maloprije u uskim potfrknutim hlačama nije gej vec je to nažalost tužnija moda i od smokvina lista. Izgubili ste oboje i tko ce me sad počastit?” Zamucali smo i ja sam se osjećao kao najveća curica ikad jer nisam imao ama baš nista love. Šaljivo sam brzo dobacio: “Jedino ako ces našu vodu pretvorit u pivo!” On se široko osmijehnuo i pogledom pokazao na moju bočicu sa strane. Stajala je ONA. Savršeno hladna. Kapljice vode klizile su niz staklenu bocu. S najljepšom etiketom. Beck’s je bilo ispisano najljepšim krasopisom. Nisam vjerovao. Osjecao sam se poput Tome. Morao sam je odmah otvoriti i probati. Posegnuo sam za njom poput djeteta koje poseže za majkom. Bila je okusa za kojim čeznes u najvecim trenucima žeđi. Bila je čarobna. Božanstvena. Okus raja!


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.