Prvi tjedan

Veronika Krasić

…prozor Zagrebačke pivovare u Ilici 224. Svi smo u isti glas viknuli: “crniii jesii normaalaan?!?!”. Na svu srecu prozor nije razbijen. Nakon par sekundi prozor otvara zgodna crna zenska sa velikim Beck’s natpisom na majci. Samo cu napomenuti, definitivno od nase ekipe najdraze pivo. Mahnula je s prozora i viknula: “dečki dosta grudanja, upadajte na pivo!”. Zatekli smo mrak ekipu, odvijao se Božićni party. Upoznali smo masu ljudi, totalno pozitiva ekipa. Dugo u noc smo se zabavljali, svakako noc za pamcenje. Nasem Crnom se napokon i posrećilo pa se kasnije negdje izgubio sa Beck’s crnkom sa početka priče 🙂 Na naše oduševljenje kako smo se dobro proveli, rekli su nam: “ipak smo mi Beck’s ekipa”! I stvarno, najbolja noc i najbolja ekipa nakon dugo vremena. Hvala Beck’s :*


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.