Prvi tjedan

Domagoj Papo

Za početak, čuli smo da se zezate s igrom u kojoj smo žarili i palili prije 10-ak godina. Crni nam je dužan neku lovu i hvalio se da mu možemo naplatiti dug igranjem. Dakle, sada se neki novi klinci prave važni. E, neće moći. Crni će završiti klopu, a onda sjedamo i krećemo. Ne završavamo dok ne pokažemo tko je najbolji. Nakon toga, Crni…ali, prvo pravila:
Pravilo broj jedan – svaki klik košta te jedan Beck’s
Pravilo broj dva – igramo dva na dva, tri para
Pravilo broj tri – gubitnička ekipa plaća nam dodatnu gajbu Beck’s-a
Pravilo za Crnog – plaćaš s duplim kamatama svoj dug!
Nakon nekoliko sati igre, poprilično popijenih piva, ostao je finalni meč. Crni i frend su u finalu protiv njih…traje dugo, pive se piju, i kada se činilo da je izgubio, Crni okreće igru u svoju korist, čudesnim potezom rješava dvoboj i pobjeđuje. Whoa, ovo je bilo za dlaku. Dečki su posramljeni, žale se da je zadnji Beck’s bio ledeno hladan, aii…dug je prebijen, momci moraju priznati poraz.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.