Prvi tjedan

KRISTINA Nekić

snimatelja. Kada je namjeravao usmjeriti kameru bliže nama , tako mu je gruda od Crnog završila u sred čela. Možete samo zamisliti kakav je to peh bio. Na kraju su došli i druga grupa snimatelja koji su to sve snimili,skupa sa Crnim koji je kao glavni optuženi došao ravno na glavnu stranicu Youtuba kao nemoguće čudovište koje svima uvijek sve upropasti. Svi su ga zbog toga mrzili..jer umjesto da završe kao najbolja grupa grudanja,oni ispadnu suprotno. To je jako veliki udarac za njih. Nisu se nikada mogli pomiriti da su ove godine tako loše završili i sve zbog Crnog koji ne gleda što i kako radi. Ekipa od Crnog obećala je da će ga mrziti kroz cijeli život. I na kraju kazna da nikada više neće moči kupiti niti jedan Becks ni u bilo kojoj trgovini. ŠOK!! Dobio je pravi božićni poklon,što drugo reći…budući da ne može zamisliti život bez Becksa ovo je itekako bio velikii ŠOK ikada za njega. Na kraju je ekipa ( naravno,svi osim Crnog) morala otići na jedan hladan Becks da se napokon oporavi od tolikog šoka i nepodnošljivog stresa! Naravno, tu je trebao 1,2,3,4 pa i 5 Becksa da napokon osjetimo neko olakšanje.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.