Prvi tjedan

BRANKA ŠAINOVIĆ

najvece gundalo u cijeloj ulici. Susjed Joza malo je reci da je gori nego bakice na placu. Njega svugdje ima, svugdje gura svoj nos i iskreno nije mi zao sto ga je crni pogodio 😉 ;). To nek mu bude skola da se ne petlja tamo di mu nije mijesto. Susjed Joza vec je u vise navrata vikao na nas, govorio nam da smo olosi, divljaci, huligani.. On samo nek prica svoje price, jer ako on nije znao uzivati u zivotu dok je bio mlad tko mu kriv. Mi nismo ni jedno od toga, mi jednostavno uzivamo u zivotu, bas kao i sada grudajuci se ;). Dok nam bude jako zima bjezmo na Becks pivicu negdje na toplo i mi smo sretni 😉


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.