Prvi tjedan

BRANKA ŠAINOVIĆ

Da se prvo i sa vama upoznamo, ja sam Zoky ovo je Rade.. Sa crnim smo mi inace ako vam nije do sada ispricao igrali i igrali ovu igru, i dane i noci. Mi uvijek izmjenimo malo pravila ali sada smo odlucili da : nase pravilo je da u ove dane kada se svi skupa vesele i druze, odemo na jedan pary gdje ste naravno svi pozvani. Uzmite ovu igricu tamo pa cemo se sa ostatkom ekipe izmjenjivati. Becks gajba je spremna, odojak moramo pokupiti i ajde izadite vise iz ovog stana i malo se sa nama proveselite ;). Nema sumnje da cemo se dobro zabaviti, a vidjete cete usput ko je glavni igrac Minesweepera , hahaha nemojete se bojati, ajde oblacite se i idemoooooo 😉


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.