Prvi tjedan

Marta Pribanić

Rudek. Pas kojeg ja i Crni hranimo već godinu dana. Rudek je mene i Crnog pronašao na sam Badnjak. Ekipa je znala govoriti da smo Crni i ja našli zalutalog djedičinog Rudolfa jer je pomalo nalikovao na srnu. Crni ga je jednom bezuspješno pokušao udomiti, no pretpostavljam da je dovoljno dugo živio slobodan pa se nije htio vezati. U svakom smislu te riječi. Odmah iza Rudija iz grmlja izašao je i Crni. “Da proslavimo našeg božićnog Rudija.” rekao je Crni i izvadio Becks i konzervu pseće hrane.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.