Prvi tjedan

Monika Švetak

…Upravo onog “čovjeka u crnom kaputu” koji cijelom kvartu, a možda i šire, ulijeva strah u kosti. U tom trenutku nastao je muk. Sablazan pogled koji je bio upućen Crnom sledio mu je krv u žilama, ali to je bilo sve. Otresao je snijeg s kaputa i nastavio dalje kao da nije ništa bilo. No, Crni je bio u prevelikom šoku da bi nastavio s Grudanjem. Odlučio je pričekati pravi trenutak za ponovni susret kako bi saznao nešto o misterioznom čovjeku. Kad je Crni dočekao ponovni susret, presreo je čovjeka i rekao: ” Oprostite, ali smijem li Vas pitati zašto niste reagirali kada sam Vas pogodio grudom. Svi smo strahovali kada sam shvatio koga sam pogodio.” Na to misteriozni čovjek odgovori Crnom: ” U tom trenutku, kada si me pogodio, misli su mi bile crne, a gruda bijelog snijega razbila je taj lanac. Upravo tada dan mi je postao bolji, a i oni poslije njega. Zato sam ti dužan reći HVALA.” Rekavši to, čovjek je nastavio dalje, a Crni je ostao zaprepašten razmišljajući on njegovim riječima, ali ss osmijehom na licu.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.