Prvi tjedan

Marko Janković

…limenku Becks-a, koja se nalazila u ruci njegovog pradjeda. Sve je odjednom bilo kao u Matrixu…slow motion…limenka kao da je padala punih 5 minuta. Svi smo gledali izbezumljeni, a kamera je sve to pomno pratila…limenka je pala dolje, a sočni Becks se prosipao po podu. ”Jesi normalan?” Zavapio je pradjed i krenuo trčati prema Crnom. Kad ga je napokon stigao i savladao, namuljao ga je snijegom po licu, te potom nabrzinu napravio 10 gruda i tako na podu ga izgađao svih 10 puta. Svi smo gledali u nevjerici, a pradjed od Crnog je totalno nenadano pobijedio u grudanju i osvojio gajbu Becks-a. Taj događaj je dokaz da radi Becksa i pradjedovi postaju junaci, a sve to mozete pogledati na Youtube-u.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.