Prvi tjedan

Tanja Jokić

Buco. Buco, jesi to ti!? Vozdra ekipa, što ima!? I dalje smo ga gledali zbunjeno jer nismo 100 % bili sigurni da je on. Uvijek je bio lik sa 100 i kusur kila, a sad slika, od glave do pete.Ja sam, Buco, Karlo, došao sam vas pozdraviti jer sam poslovno u gradu. Pa kad si se toliko proljepšao, izgledaš do j…Hehe duga priča, nego, puštam mjuzu na Beck’s partiju u obližnjem kafiću pa bi volio da dođete. Crni je već tamo, moja ekipa ga odvukla pa ajmo partijat za dobra stara vremena…Idemooo, iste sekunde smo svi skočili…


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.