Prvi tjedan

Danijela Bajza

Cobra, najluđi lik u kvartu sa suludom pričom kako se upravo vratio iz Bremena gdje je radio na tajnom zadatku za pivo i kako ga je lovila opaka banda koja je željela da im oda recept i kako su ga mučili, ali im je uspio pobjeći. Na kratko je nestao i ubrzo se pojavio sa gajbom u rukama, pa smo navalili na pivo. Nakon što smo iskapili nekoliko flaša, razgovor je utihnuo i svatko od nas je u glavi vrtio film s pričom koju ju Cobra ispričao i sa smiješkom pomislio; -kaj, pa možda je istina, tko zna…


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.