Prvi tjedan

Sofija Špoljarić

Gandalf! Čovječe, Gandalf! Još kad smo bili klinci bili smo zaluđeni knjigama i filmovima o Gospodaru prstenova. Šutke nam je prišao, sjeo kraj nas i nastavio pušiti svoju lulu. Buljili smo u njega ‘ko tele u šarena vrata. Pogledao nas je i osmjehnuo se. Dobrih pola sata samo smo sjedili u tišini, on pušeći lulu, a mi cuclajući svoj Becks’. Tada je ustao i zavukao ruku u džep. Iz džepa je izvadio prsten. PRSTEN!! Oči su nam zasjajile i zinuli smo k’o da se spremamo progutati košarkašku loptu.
Pružio je ruku s prstenom prema nama i rekao: “Ostatak vaše gajbe za prsten?”
Bez razmišljanja, dali smo mu svoju gajbu. On je održao riječ , dao nam prsten, uzeo gajbu i polako nestajao. Prika je uspio viknuti: “Zar stvarno djeluje kako je opisano u knjigama?”
Gandalf se grohotom nasmijao i rekao: “E-bay, dečki!”


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.