Prvi tjedan

Kristina Brkić

Djevojčicu koja je bila polaznica prvoga razreda. Nije Crni bio kriv, bio je usredotočen na gađanje i naravno jedan od najboljih bacača ikada, ali u tom’ trenutku kada je bacio lopticu snijega iz svoje ruke, djevojčica je već stala ispred kako bi i ona uzela grudu snijega. Crni se odmah uplašio i mislio što će njeni roditelji reći ako saznaju.
No, djevojčica se dignula, otresla malo snijega sa svojih hlačica, mahnula mu, na što se on nasmiješio i predahnuo jer je vidio da je ona dobro, no u tom’ trenutku njegovog osmjeha, jos veća loptica snijega je pogodila njega, ravno u njegov crveni i hladni nos, začuo je glasan smijeh. Osvrnuvši se prem djevojčici, ona se toliko smijala i očekivala povratnu grudvu. Zamolila je Crnoga da i ona bude prisutna tim igrama od danas pa sve na dalje, Crni je naravno bio oduševljen i odmah ju je prihvatio da bude na njegovoj strani. Postali su najbolji prijatelji, a tako i najbolji bacači loptica snijega!


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.