Prvi tjedan

Alen Junašević

trenera lokalnog rukometnog kluba i to direktno u glavu. Svi smo se prestrašili i “dali” se u bijeg. Crni nije uspio pobjeći, trener mu je viknuo, mali, imaš jako dobar šut, jesi ikada trenirao rukomet. Crni je prestrašeno odgovorio, nisam nikada gospodine. Ajde dođi večeras u dvoranu, Becks organizira Božićni turnir, ako dođeš zaboraviti ću tvoje drsko ponašanje. Crni se pojavio te je uskoro postao lokalna rukometna legenda, sve zahvaljujući našem famoznom grudanju…


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.