Prvi tjedan

Nataša Junašević

Snjegović. Malo smo ostali začuđeni kad nas je pozdravio, hej dečki, kaj se dela!? „Crni što izvodiš, što si se obukao u snjegovića“, povikali smo svi. Samo se nasmijao, izvukao Beck’s ispod svoje maske za svakog i nazdravio. Pijuckali smo pivu, nastavili dalje prepričavati doživljaje kad se u daljini čulo pjevanje – Crno bijeli svijet…Dolazi Crni raspjevan i nosi svakom limenku Becksa. Kao da smo vidjeli duha, opipali smo ga zbunjeno. Dečki, što ima, što vam je?! Snjegović se nasmijao i još jednom nazdravio te produžio dalje pjevajući Crno bijeli svijet… Mi u šoku, Crni nazdravlja i smije se:“Beck’s ne poznaje granice!“


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.