Prvi tjedan

Nataša Junašević

policajca u nos. Svi smo se pogledali i iste sekunde krenuli bježati, ali Crni je prišao policajcu da mu pomogne.“Jeste li dobro?“ upitao je. Policajcu je krenula curiti krv iz nosa, a Crni se uplašio. Policajac se nasmijao, rekao da je i on volio grudanje u djetinjstvu i nastavio dalje hodati. Crni je zbunjeno ostao stajati na istom mjestu pomislivši kako je imao sreće pa je to trebalo proslaviti jednim Beck’s osvježenjem.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.