Prvi tjedan

Tamara Laslavić

Pojavio se brat od Crnog zvani Munja. Njega nismo vidjeli godinama jer se odselio u Irsku, a sad za blagdane došao je u posjet svojoj obitelji. Munja reče : “Šta ste zinuli dečki, pa to sam samo ja i nisam došao praznih ruku.”
Nastavili smo ga gledati u čudu, ipak je on postao heroj u kvartu. Pitate se zbog čega je bio heroj…radio je kao menager za Beck’s…i da nije došao praznih ruku, donio nam je najbolje pivo na svijetu!!! Beck’s naravno…


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.