Prvi tjedan

Danijel Knežić

”Ako i dalje želite krasti naš internet (jasno, bili su to susjedi koji žive iznad Crnog – otac i sin), bilo bi lijepo da nas pozovete da i mi ovako uživamo u njemu. S obzirom na to da sve najbolje čuvate za sebe, sami smo se pozvali s gajbom Beck’s-a. Gajba je za sve, a onaj tko izgubi, ovaj mjesec plaća račun za net. Tako ćemo se družiti svaki mjesec i odabirati platišu. Vi kuhate, mi donosimo Beck’s, a igramo u račun.” Dečki i ja smo se pogledali, nasmijali i prihvatili igru. Susjedi su izgubili ovog puta, ali su dobili nove prijatelje – nas i svakomjesečna druženja.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.