Prvi tjedan

Mateja Cimperšak

… Isus Krist! Vilice su nam pale do poda. Pitali smo ga što radi ovdje. Rekao je da je u pripremama za još jedno godišnje pojavljivanje u liku kmečavog spasitelja svijeta i da mu to teško pada, sav taj pritisak.. Pa kad je odozgo vidio nas, odlučio nam se pridružiti da se malo opusti. Družili smo se, čilali i pričali o trivijalnim stvarima. Ubrzo je stigao i Crni. Kasnio je jer je doslo do zastoja u tramvajskom prometu. Nešto je palo na četrnaesticu i prekinulo vod. Nemaju pojma što, samo se zaiskrilo, ali nigdje ničega. Sori, rekao je Isus, moram instalirati novu navigaciju.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.