Prvi tjedan

Mislav Cimperšak

vrtnog patuljka koji je godinama nepomično stajao u cvjetnjaku susjeda Ive. Silina udarca grude kao da mu je pomaknula kamen sa srca i time je u njegovim grudima počelo ponovo kucati, nakon godina i godina pauze. Svi prisutni su ostali bez riječi kada je patuljak počeo psovati na tečnom njemačkom.
Psovanje je trajalo dobre dvije minute, za koje vrijeme smo mi već počeli komentirati i čuditi se što se to događa. Odjednom se vrtni patuljak smirio, napravio dugu pauzu i progovorio: “Entschuldigung Sie bitte, moj hrvatski nije najbolji, ali nadam se da me razumijete.” Svi smo potvrdno klimnuli glavom. “Rodom sam iz Njemačke, a od 1864. putujem po Europi i pišem recenzije piva za “Gnome’s Digest”. Jedini problem je što svaki put kad popijem lošu pivu zaspim na 25 godina.”
Crni na to progovori: “Frende, danas ti je sretan dan, birc preko puta je taman dobio frišku pošiljku Becksa!”


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.