Prvi tjedan

Ivana Meseš

Nas dugogodisnji neprijatelj Jure. On je bio tipicni snob. Pun para. Volio se isticati u drustvu. Dok smo mi bili cista suprotnost. Nego da nastavim. Prilazi nama Jure. I govori kako mu je trebalo godina da skupi hrabrosti da nam se isprica za sve i da nam kaze kako nam je uvijek bio zavidan na nasim zivotima, nasoj slozi,sreci i odanom prijateljstvu. Kako nikad nije bio sretan bez obzira na sve te novce, aute koje je promjenio, sve zenske s kojima je bio.
– Decki, zelim biti poput vas. Odan prijatelj i prvenstveno bolji covjek.
Sjeli smo i tako razgovarali s njim do dugo u noc. Ispostavili smo da zapravo nije onakav kakvim smo ga dozivljavali. Ljudi moji, mi smo Juri odlucili pruziti novu priliku, smatram da ju svatko zasluzuje.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.