Prvi tjedan

Lukrecija Hrepić

neprijatelj broj jedan iz kvarta. “Bok dečki, i mislio sam da ću Vas naći tu. Ovaj, razmišljao sam o svom životu i uvidio puno grešaka koje sam napravio. Došao sam se ispričati za svo zlo koje sam Vam nanio, bio sam mlad, nisam razmišljao. Nadam se da ćete naći mjesta u srcu da mi oprostite, ono, u duhu Božića” procijedi i blago nam se nasmješi. Na to mu samo pružim pivo i kucnemo Beck’s od Beck’s svo troje kad čujemo Crnog kak se dere “Snijeg, hahaha, snijeg, imat ćemo bijeli Božić ekipa!”


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.