Prvi tjedan

jelena kovačević

Visoki.Izdaleka je počeo govoriti kako nam se uvijek divio i prosto zavidio na našem druženju.”Uvijek sam bio sam i nisam imao prijatelje,jer sam se zbog svog izgleda povukao u samoću.”U ruci je držao 4 limenke Beck’s piva,da ga uz dobru kapljicu uključimo u društvo.Nas dvojica smo se pogledali i u glas viknuli:”Naravno da si nam dobrodošao,ni Crni neće imati ništa protiv!”Visoki je nastavio:”Baš sam sad sretan,uvijek sam za blagdane bio sam,a sad ću u vašem društvu i uz Beck’s pivu proslaviti najljepše blagdane.”Duboko je u sebi znao da ipak treba zahvaliti neodoljivom Beck’s pivu.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.