Prvi tjedan

Rajka Kovačević

komunalni redar.Kad nam se približio začuli smo njegov strogi glas:»E sad sam vas uhvatio,vi ste ti za kojima svakog petka skupljam limenke Beck’sa po parku.E sad ćete mi platiti za sve.»Nas dvojica smo zanijemili i nismo znali što da odgovorimo.Kada je došao bliže grohotom se nasmijao:»Pa što ste se ukipili,došao sam da i ja popijem s vama 1 limenku Beck’sa.»Iz džepa je počeo vaditi pivu govoreći:»Zaradu od vaše povratne ambalaže došao sam podijeliti s vama.»Odjednom se stvorio i Crni viknuvši:»Dajte i meni,baš sam ožednio.»Svi smo se nasmijali i bili sretni uz Beck’s koji nas je spasio.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.