Prvi tjedan

anita bradaric

kroz prozor i srusio jelku koja je stajala iza stakla.Pripremili smo se na galamu i plačanje štete kada je iza stakla izasla gromada od 2 metra i sto kila.Kad ono…sto veci covjek to bolja dusa od covjeka… 🙂 I tako da mrcina izlazi vanka i zagrmi : Di ste pajdasi ajde da nas sad vidim …uzme grudu snijega i pravac u snjeru crnog.Nakon dugog i iscrpljujuceg grudanja skupili smo za novo stalko podigli smo jelku i zapjevali jedno : udri brigu na veselje … i otisli popit kuhano vino


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.