Prvi tjedan

Boris Jakopović

Gandalf! Ogromne glave, duge sijede brade i čupave duge kose. Blijedo zelenog lica, očima albino zeca. Klasični prnjci na njemu, povelik štap u ruci. Našli smo se u bajci i sad čekamo rasplet. Prizemljenje je bilo bolno. Taj stari ćarobnjak, ustvari kvartovski beskućnik prospe svu silu magije svog svibovog štapa preko naših leđa. Pritom urlajući da smo uzurpirali klupu na kojoj on spava. Sve je bilo jasno i dali smo se u trk. Mjesečina nam obasjala put i njegov od inja duplo bijeli brk.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.