Prvi tjedan

Barbara Labrovic

mi znamo cure koje bi igrale protiv nas. kladile su se s nama da ce nas pobijediti i trebamo vasu pomoc da ih pobijedimo, kad ono eto cura za cas iza njih dvojice i brzo smo pritsali na sva pravila, jos kad smo vidjeli da su donijele gajbu becksa odmah smo se kladili u jos dvije i pizzu da ce izgubiti..cure su nas dobile tako da nismo mogli vjerovati,, uz pivu i pizzu cijelu smo vecer proveli zezajuci se, jer sami smo shvatili da nije vazno pobijediti vec sudjelovati i da je bitno dobro drustvo i nazdravit uz becks..a decki su razmjenili brojeve s curama tko zna mozda je na pomolu nova romansa


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.