Prvi tjedan

Sabina Šinka Cvijanović

…ni više ni manje, nego djevojku iz kvarta čija pojava je oduvijek, u našem društvu, izazivala pravu eksploziju osjećaja i reakcija. Nekome su leptirići plesali trbušni ples, a netko je, naprosto, ostao bez riječi. To i ne bi bio takav problem da ona nije djevojka lokalnog grubijana Marka, vlasnika kompleksa benzinskih postaja.
Iako je grudva razmazala skupocjeni puder, koji važi za vodootporan, osmijeh je obasjao njezino lice. Isprike su prštale na sve strane i prestale su onog trenutka kada je njezina slika dobila ton: “Dečki, u redu je!”
No, u tom trenutku, iza nje, pojavila se već spomenuta gromada, ljudskog oblika, s pratnjom desetak hodajućih nabildanih mišića i zaurlala: “Ne može biti u redu! Divljacima je mjesto u divljini. Imate tridest sekundi kako biste nestali iz ove ulice! ”
Nismo dvojili, htjeli smo otići jer tko još želi šetati plave pečate na licu? No, ONA je tada odgovorila: “Imaš pravo, dragi. Divljacima je, doista, mjesto u divljini. Stoga, tvoja ekipa i ti znate što vam je činiti. Sretan put i zaboravi moju adresu, razglednice nisu dobro došle!”
Ni najveći znastvenici nisu uspjeli utvrditi tko je bio u većem šoku – Marko, Crni ili mi.
Markova reakcija je izostala te se okrenuo i s ekipom napustio mjesto događaja.
Tišinu je, naravno, razbila ona upitavši Crnog: ” Vidiš, Crni, postojalo je milijun načina da mi priđeš, ali priznajem, ovaj je originalan. S obzirom kako su današnje dame pravi džentlmeni, jesi li za jedan čaj? ”
Crni je, izgleda, dobio priliku osvojiti loto i to čistu sedmicu! Samo, ovaj put sedmica nosi ime Nina. 🙂
Djevojka koja je spasila tradiciju sada je, kao djevojka našeg prijatelja Crnog, postala dio nje!


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.