Prvi tjedan

Ivana varjačić

Ivan Tandarić iz ELFS-a, sasvim zbunjen i raščupan,zadihan. Ponudili smo ga pivom a on veli da mu je Jelena Rozga pobjegla iz salona sa jednom haljinom koju nije platila.. U tom trenu je Jelena naišla trčeći, i popiknula se ravno pred našom klupicom i rasula koliko je duga i široka. Marta je skočila na nju i otela joj haljinu,a ja sam pobjedonosno izvukla Becks da nazavimo. Tandarić je pak nazvao Šekuljicu da dođe na pivu i ekipu iz Storyja da zabilježe pravi škandal. Becks rules!


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.