Prvi tjedan

Jasna Livada

crni Djed Mraz. Začuđeno uzviknusmo: Otkad su Mrazovi crni? – Ma, koma, dečki, upao sam u dimnjak da ostavim dar, ali dimnjak kod Crnog nije bio čišćen predugo i sada me evo kao dimnjačar, a ne Mraz. Pod hitno molim adresu Bake Mraz u ovom kvartu jer dalje ne mogu ovakav. Nasmijasmo se i dadosmo Mrazu bakinu adresu. Nije ni Mrazovima lako, zaključismo. Dok je on veselo žurio Baki Mraz, mi smo se već smijali Crnom koji je dolazio jer smo sada znali zašto je uvijek crn.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.