Prvi tjedan

Gabrijela Lukin

pred nama se pojavio glavom i bradom muskarac koji je jako podsjecao na naseg prijatelja.Međutim ovaj je imao opasniji pogled,kao da je nesto izgubio i to trazi.Samo je ponavljao : Moram je naci….i probati…..!!!!! Začuđeno smo ga gledali i nakon nekog vremena pozvali da sjedne kraj nas…..ispricao je kako uzalud trazi nesto jako dobro i jako vrijedno al je zaboravio kako se to sto trazi zove…Sobzirom da je nama bilo dosadno i imali smo dosta slobodnog vremena odlučili smo mu pomoci..Od silne price usta su nam se osušila i odem do obliznje prodavaonice,kad sam se vratio sa bocom piva u ruci koja se orosavala koliko je rashlađena bila nas novi prijatelj skoci i uzvikne : To,to je ono sto ja trazim…..Becks,napokon sam te pronašao !!!!!


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.