Prvi tjedan

Marko Požega

Rubeus Hagrid, čuvar ključeva i posjeda u Hogwartsu. Ispred nas je stajao div visine 3.5 metra i stasa da su nam oči i vilica ostali ukočeni od straha i divljenja. Pružio nam je desnu ruku i predstavio se, dok je lijevom iz kaputa izvadio krznenu vrećicu predavši nam ju u ruke govoreći „Neka magija obiđe sve, a najviše one neobične“, te u tom trenu slika gorostasa pretvorila u dim. U vrećici su bila 3 paketa Beck’s piva, i UrbanWatch sat sa posvetom koja je glasila: „da Crni više ne kasni“..


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.