Prvi tjedan

ivana kuna

Djed Mraz i to ne bilo koji nego onaj iz Laponije u drustvu jednog od svojih sobova.. Mi smo zinuli u cudu, al brzo se snasli i zamolili ga da opalimo koji selfie jer iako smo veliki tko ne zeli sliku s djedicom, jos smo malo i sanpchatali i napravili lude foteke..ispricali smo se djedici jer ga nemamo cime ponudit, a on je reko da ima iznenadjenje za nas.. i svi smo cekali sto ce izvuci iz svoje vrece kad ono ni manje ni vise nego nas omiljeni becks i jos si je nazdravio s nama.. ludi djedica i mi puknuta ekipa opalili smo jos jedan selfie s pivama i zapjevali zvoncice ;))


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.