Prvi tjedan

ernest kuna

buduci da je vrijeme ljubavi i mira, a mi nismo bas neki mirotvorci malo bi se zabavili..igrat cemo igricu jedan protiv drugog znaci svaki od vas protiv jednog od nas..koji prvi izgubi u minolovcu ide pozvonit prvome susjedu i pjeva zvoncice na sav glas..ako izgubite svi ici cete pjevat zborno, ako izgubimo mi pjevat cemo nas dvojica i jos cemo svakom kupiti gajbu becksa, jer vec i ptice na grani znaju da vam je omiljeno pivo.. Crni nas je skupio i reko decki svi za jednog jedan za sve, ajmo gledat decke kako pjevaju zvomcice po susjedstvu i gustat u pivi..tako je i bilo ova dvojica su izgubila, a mi smo gustali u pivu i rikavali od smijeha jer osim nesto kuna, i puno smijeha dobili su i lavor hladne vode


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.