Prvi tjedan

Marija Pupić

Susjeda koji je u dvorištu imao maloga psa. Maloga,ali ratobornoga i zaštitnički nastrojenoga prema svom vlasniku. Brzo je istrčao iz dvorišta,otvorio usta i pokazo svijetu zube veće od njega samoga. 😛
Umjesto grudanja,ubrzo je počeo maraton oko kvarta. Deset krugova,mi i “mali” psić iza nas. Već kada smo bili na izmaku ,susjed je uspio dozvati psa natrag u dvorište. I ovaj put smo završili na youtube-u,jer naravno netko se sjetio snimiti ovaj događaj. I tako su naredni par mjeseci svi nas pozdravljali sa “vau-vau” u kvartu,školi i gdje god pošli.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.