Prvi tjedan

Iva pejkovic

…poštanski sandučić do bake Verice kojoj se nitko u kvartu nikada nije usudio prići. Svi su je smatrali starom čudakinjom, mumijom omotanom hrpom šarenih šalova. Nitko joj se nikada nije javio. A onda, kada se Crni odvažio i pokucao na njezina vrata, ispričao joj se za nezgodu i ponudio da će popraviti sandučić, sve se promijenilo. Baka Verica se osmijehnula i mahnula nama ostalima koji smo virkali sa strane. Prvi put smo shvatili da je ta bezazlena starica sasvim sama… zato smo se sljedeći dan okupili i pred vrata postavili nov novcati sandučić.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.