Prvi tjedan

Hrvoje Ključarić

Lüdera Rutenberga koji je od silnog udarca pao na pod. Rutenber nije bio iznenađen sto mu je doletjela gruda u glavu vec je s ponosom čestitao Crnom što ga je silnom brzinom grude oborio s nogu. Crni nije bio svijestan tko je zapravo Rutenberg, sve dok u blizini nije zagledao kamion na kojem je pisalo becks. Ugledavši kamion ostao je bez riječi te je shvatio koga je zapravo srusio bacivši grudu. Crni se ispričao Rutenbergu koji ih je na posljetku sve pozvao te svima podjelio po karton becksa. Crnom je to bio najljepsi dan u životu jer mu je životna želja bila upoznati gospodina Rutenberga te sa njim popricati uz vlasicu becksa..


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.