Prvi tjedan

Alen Baban

… Bijelog.
Bijeli je bio ogorčeni starac, koji nije volio snijeg, grudanje niti Božić. Barem smo to mislili do ovog trenutka.
Gruda od Crnog poletjela je daleko i direkt u nos od Bijelog. Ne zna se tko je bio više zaprepašten: on što je bio pogođen, ili pak mi koji smo ga ugledali pripitog u crvenom odjelu sa limenkom Beck’sa u ruci.
Ili jeleni koji su počeli paničariti.
Da, mogli ste to već i shvatiti. Bijeli je Djed Božićnjak i vjerojatno ga je sav taj posao u ovo vrijeme natjerao da bude grintav. No srećom, Beck’s je ublažio nkegov temperament te je samo veselo, s nosom crvenim od grude, uzviknuo: “eto, sad sam i ja Rudolf!”.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.