Prvi tjedan

Ana Budeš

U stan su ušla dvojica u crnim odijelima, stali su ispred naših računala i rekli: “Jeste li spremni promijeniti sudbinu čovječanstva?”. Gledali smo se u čudu dok su nam objašnjavali kako Zemlji prijeti intergalaktički rat a jedini način za spas čovječanstva bio je da u Minisweeperu pobijedimo bića iz druge galaksije. Otvorili smo svaki po jedan Beck’s, nazdravili i rekli: “Let’s rock!”. Ispred nas je bila duga i uzbudljiva noć, a jesmo li spasili Zemlju? Živi ste, zar ne?


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.